dissabte, 23 de juny del 2012

Acte de cloenda del curs 2011-2012 de la Universitat de l'Experiència


Jo comentava als meus companys, el passat dia 19, que he acabat tres carreres i mai m’han fet un acte de cloenda de cap mena (mala sort, direu!). I em va fer –ens va fer- molta il·lusió assistir al dels companys que han acabat els estudis com a primera promoció de la nostra Universitat de l’Experiència. I pensar que l’any vinent serem nosaltres els que recollirem els diplomes!
Hi eren totes les autoritats, personal i professorat implicat en la creació i el desenvolupament d’aquesta primer idea –un somni- i ja una realitat que tants bons fruits està donant. Era emocionant escoltar els companys de tres dels estudis expressant el què havia representat per a ells el tornar o l’anar per primera vegada a la universitat.
Només vàrem trobar a faltar el parlament d'algun alumne del nostre ensenyament, Llengües i Literatures, i vàrem proposar-nos que l'any vinent això no passarà! Hi serem per agrair els esforços de les persones que han treballat per fer crear aquesta universitat i també per manifestar la satisfacció que tenim per la qualitat i l’entusiasme del professorat i per l’oportunitat, que no hem desaprofitat, d’establir nous vincles de relació i potser d’amistat amb companys de la nostra generació i de les més joves.
També durant l’acte va sorgir la idea de fer un viatge 'fi d'estudis' cap al febrer a... Grècia! Haurem acabat d'estudiar els clàssics i què millor que visitar-los i, de passada, ajudar una miqueta als nostres amics grecs? Ja hi podeu anar pensant, experimentats, i estalviant! 
Be, esperem que les retallades no afectin només que en petits augments (som pensionistes, no ho oblideu!) dels preus de les matrícules i que la Universitat de l’Experiència pugui complir molts i molts aniversaris!
Aquí us deixo unes poques fotos i aquí un vídeo del cant del Gaudeamus igitur que tants records provoca a alguns. (Més info: http://personal.us.es/alporu/historia/gaudeamus.htm)